Nina Romić predstavlja videospot za pjesmu „Pismo“

kolovoz
27

Krajem lipnja Nina Romić predstavila je u radijskom eteru „Pismo“, novu pjesmu s aktualnog albuma „Ptice“ u izdanju Aquarius Recordsa. Ekranizacija „Pisma“ osvanut će ovih dana i na malim ekranima, a premijerno će biti prikazan na CMC televiziji i portalu Muzika.hr. Nećemo vam o spotu reći ništa osim da iako je pjesma ljubavna, spot nije. Radnja je  vrlo jednostavna, minimalistička i jako fora. Ali, da ipak barem okvirno znate o čemu se radi, evo što je o spotu rekao Tvrtko aka Vidokk koji potpisuje režiju „Pisma“:
Spot za pjesmu ‘Pismo’ sniman je u malom skrivenom mjestu tajnog imena, a u čijem srcu se nalazi jedan od najljepših slapova u Hrvatskoj. Iako slap nije niti u jednom od kadrova, prekrasna priroda koju okružuje, daje naslutiti prisutstvo rijeke Korane. Vizualno, ideja je bila snimiti sjetu svakodnevne prirode te je dizajnirati poput Instagrama“.
Svoje komentare o spotu možete ostaviti na Facebook stranici gdje možete pogledati i par slika iz videospota, a tamo će uskoro osvanuti i datumi jesenskih koncertnih nastupa za Ninu Romić i bend.