Zoran Predin oduševio Tvornicu!

studeni
25

Zagreb, 25. studeni 2013. – Zoran Predin, kultni slovenski kantautor, protekle je subote oduševio posjetitelje Tvornice i održao koncert za pamćenje. Kao i na posljednjem koncertu održanom u Zagrebu, u ožujku u Vip klubu, došao je u pratnji vrsnih glazbenika Roberta Pikla (gitara), Janeza Dovča (harmonika) i Gorana Krmca (tuba i elektroničke podloge).

 

Povod koncertu bilo je predstavljanje novog albuma „Kosa boje srebra“, u izdanju Aquarius Recordsa, čija je naslovna pjesma posveta pokojnoj Margiti Stefanović, novovalnoj ikoni i klavijaturistici EKV-a. Predin je koncert započeo pjesmom „Za šaku ljubavi“, nastavio s pjesmama s novog albuma („Kosa boje srebra“, „Rusvaj u kadi“,..), ali i pjesmama iz njegove solo karijere kao i pjesmama s albuma „Tragovi u sjeti“ koji je napravljen u suradnji s Matijom Dedićem („Te noći kad umrem“). Nakon dva sata izvrsne svirke, odličnih tekstova, ali i poznatih Predinovih šaljivih najava, koncert je završio u izvrsnoj atmosferi. Idući koncert održat će se 1. prosinca u Ljubljani.

 

Predin je ovih dana predstavio i novi videospot za pjesmu „Rusvaj u kadi“, koji je režirao Filip Dizdar. Spot možete pogledati klikom na link u nastavku: http://www.youtube.com/watch?v=Y6nMMei3oXg