Detour predstavlja novi album „A što ak’ ja…“ u najvećem koncertnom prostoru do sada!

listopad
09

S nestrpljenjem iščekujemo objavu novog albuma grupe Detour najavljenog za drugu polovicu listopada jer osim što im je to prvi album nakon 2009., izlazak albuma prati i velika koncertna promocija!

Velikim koncertom koji se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour, a sve kako bi Vas počastili najboljom live izvedbom ikad!
Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec,  čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj).
Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, sa brass sekcijom, koju čine Jakša Kriletić – Jordes na saxofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će vizualni dojam na stageu i oko njega učiniti nezaboravnim.
U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma “A što ak’ ja…” koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma “TV”’, izjavio je Nenad.
Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radio postaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme ‘Srce veliko‘, ‘Snijeg‘, ‘Daleko‘ te aktualni ‘Plešem sama’.
Ne zaboravimo ipak da će Vas na koncertu u Tvornici rasplesati i pjesme starijeg datuma, ali u novim aranžmanima, poput:  ‘Ljeto počinje‘, ‘Mjesec‘, ‘Gledano sa strane’ , ‘Prijatelj‘, ‘Tvoje lice se promijenilo’….

Ulaznice potražite u Tvornici kulture, Aquarius Music Shopovima – Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar, te na www.entrio.hr!