„CARACAL“ – PLESNA GLAZBA ZA ODRASLE!

listopad
02

Stigao je iščekivani, drugi studijski album iz glazbene radionice braće Lawrence, planetarno popularnog dvojca Disclosure. Novi album „Caracal“ nasljednik je debitantskog izdanja „Settle“ (2013.) s kojim su Disclosure ostvarili veliki uspjeh, otišli na svjetsku turneju i zaradili Grammy nominaciju za najbolji dance album.

Na prvom službenom singlu albuma „Holding on“ gostujući vokal je Gregory Porter, uslijedio je singl „Omen“ na kojem je vokalne dionice otpjevao Sam Smith, a potom i singl „Jaded“. Uoči izlaska albuma Disclosure su predstavili još jednu pjesmu, klupsku poslasticu „Hourglass“, s gostujućom vokalisticom Jillian Hervey iz dua Lion Babe. „Caracal“ donosi ukupno 11 pjesama, a osim spomenutih suradnji tu su još i The Weeknd, Lorde, Miguel,… Sudeći po ocjenama na Metacriticu, Disclosure očekuje uspješna godina, a za početak objavljeni su datumi britanske turneje.

Ovo je album o sazrijevanju dvojca Disclosure, o tome kako su otišli korak dalje i kako treba zvučati dobar rave. Caracal = plesna glazba za odrasle! – NME