Tragovi u sjeti 1+2

siječanj
19

Koncert dvojice izvrsnih glazbenika, Zorana Predina i Matije Dedića održat će se 28. veljače u KD Vatroslav Lisinski s početkom u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 100-140 kuna mogu se nabaviti putem servisa na linku: http://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=search_results .
Koncert je naslovljen ‘Tragovi u sjeti 1+2’ čime je najavljen i njegov program. ‘Tragovi u sjeti’ dvije su zbirke autorskih pjesama i obrada velikih hitova domaćih i regionalnih autora u specifičnom kantautorskom stilu Zorana Predina i jazz improvizaciji Matije Dedića, a koncert ujedinjuje izbor pjesama s oba albuma.
Prva edicija ‘Tragovi u sjeti’ izašla je 2011. godine, a ‘Tragovi u sjeti 2’ 2016. godine. Na potonjoj nalaze se Runjićeva i Britivićeva ‘Potraži me u predgrađu’ zajedno s nekoliko narodnih napjeva, ‘Lela Vranjanka’, ‘Što će mi život’ i ‘Sve što želim u ovom trenutku’. Veliki hitovi izvedeni u maniri šansone, poput Urbanove ‘Moja voda’, Bajagine ‘Zažmuri’ ili Kovačeve i Britvićeve ‘Nadvožnjak za Trnje’ čine ovaj album i koncert jedinstvenim spojem generacija i njihovih identiteta.
Prva zbirka pjesama ‘Tragovi u sjeti’ sadrži pjesme kao što su ‘Priča o Vasi Ladačkom’, ‘Jesen u  meni’, Ti si mi u krvi’, ‘Te noći kad umrem’, ‘Galeb i ja’, ‘Magla’…
Zoran Predin i Matija Dedić, zajedno na sceni velike dvorane Vatroslava Lisinskog, povest će publiku na izlet kroz velike glazbene trenutke pjesmama koje su markacije scene i vremena u kojem živimo.