The Sun Comes Out sa Shakirom 10.05. u Zagrebu!

ožujak
31

Poznata kolumbijska pjevačica Shakira u sklopu svoje turneje “The Sun Comes Out” održat će koncert u Areni Zagreb 10. svibnja! Latino diva u Zagrebu će predstaviti svoj novi, deveti studijski album Sale El Sol/The Sun Comes Out s kojega je skinuta i iznimno zarazna pjesma ‘Waka Waka’.

“Ovaj album (The Sun Comes Out) predstavlja upravo ono što danas jesam – moje stanje uma, kao umjetnice i žene”, stoji na službenim internetskim stranicama Shakire.

Dvosatni koncerti Shakire mješavina su plesne glazbe, romantičnih balada i rocka, a upravo tako ova glazbena zvijezda definira i svoj novi studijski album. Za njega kaže da ima tri dimenzije – onu romantičnu, rock ‘n’ roll i latino.  Ova dobitnica Grammyja u dosadašnjoj karijeri prodala je oko 50 milijuna albuma i jedina je glazbenica s područja Južne Amerike koja je imala pjesmu broj jedan u SAD-u. Pjesma ‘Hips Don’t Lie’ iz 2006. godine jedan je od najprodavanijih singlova 21. stoljeća. Iste godine Shakira je imala i premijerni nastup u Hrvatskoj.

Više informacije pronađite na: http://www.shakira.com/index.php.