“SNIJEG” JE OSVOJIO OKTAVIJANA!

svibanj
02

Ponosno objavljujemo da je video broj grupe DETOUR za aktualni singl ‘Snijeg’ na DANIMA HRVATSKOG FILMA dobio nagradu “Oktavijan” u kategoriji najboljeg glazbenog spota. “Čestitke prvenstveno idu redatelju Branku Pašiću Banetu i još jednom veliko mu hvala na predivnom spotu kojim je uveličao doživljaj drage nam pjesme”, istaknuo je Nenad Borgudan, autor i glazbeni producent grupe Detour.

Pjesma ‘Snijeg’ je u radijski eter krenula u studenom prošle godine i pokazala se vrlo uspješnom. Više od 12 tjedana provela je na listi HR Top 40, i uz prethodni singl ‘Srce veliko’, koji se pak na istoimenoj listi održao više od 40 tjedana. Obje pjesme, na velika vrata, vratile su grupu Detour u radijski eter.

 

Trenutno se grupa Detour nalazi u studiju i završava svoj novi singl, kojeg će pod imenom ‘Daleko’ predstaviti početkom svibnja. Aranžer i producent Nenad Borgudan o samoj pjesmi govori: “Zvukom će se naslanjati na prethodna dva singla. Inače ovo je autorski uradak Maje Posavec, a govori o znatiželji, slobodi i buntovništvu”.  Skladba će se naći na nadolazećem trećem studijskom albumu grupe Detour čiji je izlazak planiran za jesen, a shodno tome radi se i na pripremama za veliki zagrebački koncert koji bi se održao tijekom listopada.

 

Novosti vezane uz Detour možete pratiti na: FACEBOOK PROFILU.