Lika Kolorado uživo!

travanj
19

Nakon odlično ocijenjenog i prihvaćenog debi albuma ‘Smiješ zaurlat’ te promocije albuma u KSET-u u ožujku gdje su ‘zaurlali’ te uvukli publiku u svoj energični svijet koji je ona objeručke prihvatila, Lika Kolorado nastavlja sa svirkama uživo.
Prva na redu je ove subote u Metalac Industrial baru u Čakovcu. Tjedan iza toga nastavljaju u Hard Placeu u Zagrebu na 5. Biggest Little Rock festivalu. Festival traje od 26. do 28. travnja. Lika Kolorado nastupa prvi dan uz kultnog Ramba Amadeusa.
Nakon toga stat će bok uz bok eminentnim domaćim i stranim izvođačima na 13. INmusic festivalu. Lika Kolorado, Queens of the Stone Age, Nick Cave & the Bad Seeds, The Killsi, Interpol, Portugal. the Man, St. Vincent i mnogi drugi zabavljat će mnogobrojnu publiku puna 3 dana na zagrebačkom Jarunu.
Uz koncerte Ana, Filip, Vanja i Pavle pripremaju novi videospot koji se očekuje uskoro.
Više informacija potražite na Facebook stranici Like Kolorado.

‘Sigurno je sigurno, ova postava benda našla je zajednički jezik i kemiju koja provjereno funkcionira i u studiju i na pozornici.’  Mixer.hr

‘…Na pozornici je bilo dinamike, stalno se nešto događalo, a govor tijela članova Like otkrivao je iskreni užitak u onome što rade.’  Muzika.hr

Vidimo se na koncertima!