Tražite glazbenu temu za blagdansku produkciju?

studeni
19

SONOTON production music

U vrijeme kada se punom parom osmišljavaju i snimaju božićne kampanje, mi imamo savršenu glazbu za sve Vaše blagdanske produkcije!
Poslušajte našu playlistu Zimsko raspoloženje koja sadrži sve sastojke za lagano uplovljavanje u raspoloženje zimskih radosti. Neka Vas inspirira naša Sonoton božićna playlista, puna jazzy i zaigranih, instrumentalnih i vokalnih, svečanih i tradicionalnih pjesama.
Pod našim zastupništvom je glazbeni library SONOTON, najveći svjetski neovisni pružatelj profesionalne produkcijske glazbe s 50-godišnjim iskustvom, koji sadrži preko 130 000 djela. Katalog sadrži veliku selekciju svih glazbenih žanrova za sve tipove produkcija i za sve ukuse, karakteriziran vrhunskom kvalitetom.
Aquarius Music Publishing je i licencni zastupnik najvećeg stranog autorskog kataloga, Universal Music Publishing Grupe, koja štiti i predstavlja neke od najpoznatijih svjetskih bendova, izvođačica i izvođača. Također, Aquarius Music Publishing predstavlja i jedan od najvećih domaćih kataloga.
Za sva pitanja ili pomoć u potrazi za savršenom glazbenom podlogom, kao i pomoć u rješavanju autorskih prava, javite nam se na:
jasmina.nikolic@aquarius-publishing.com