DJ Alok – novo ime našeg kataloga

studeni
23

Novopečena megazvijezda, Alok je brzo postao jedna od najistaknutijih figura današnje elektronske glazbene scene. S više od tri milijarde streamova na Spotifyju i preko 19 milijuna mjesečnih slušatelja, on je brazilski umjetnik s najviše slušatelja na svijetu. Godine 2020. postao je drugi najpraćeniji DJ u svijetu na društvenim mrežama, dok je 2021. proglašen 4. najboljim DJ-em na svijetu u anketi DJ Mag Top 100 DJ-a.

Alokove impresivne brojke o streamingu dolaze od niza hit izdanja: ‘Don’t Say Goodbye’ (s Tove Lo), ‘Never Let Me Go’, ‘Big Jet Plane’, ‘On & On’, ‘Ocean’, ‘All The Lies’, ‘Hear Me Tonight’, ‘Don’t Cry For Me’ i njegov remix Meduzinog ‘Piece of Your Heart’. Potonje mu je donijelo nominaciju na ovogodišnjoj dodjeli International Dance Music Awards. Njegovo najveće izdanje, ‘Hear Me Now’, nedavno je doseglo više od pola milijarde Spotify streamova, dok je njegova Spotify playlista ‘This Is Alok’ druga najveća playlista platforme svih vremena. Ostala nedavna izdanja uključuju potpuno novi singl “Wherever You Go” u suradnji s Johnom Martinom, partnerstvo s globalnom pop senzacijom Duom Lipom za službeni remix njezinog hit singla ‘Physical’ i suradnju s Johnom Legendom na ‘In My Mind’. ‘

Rođen u obitelji s jakim glazbenim korijenima (njegovi roditelji, rani pioniri psytrancea u Brazilu, i brat svi nastupaju na elektronskoj sceni), Alok je rano počeo s glazbom sa svojim bratom i njihovim projektom ‘Logica’, kombinirajući to sa svojim. aktualnim solo produkcijama, Alok stvara glazbu više od desetljeća. Kao plodan izvođač, Alok ima oko 300 nastupa uživo godišnje, dok je njegov nedavni livestream iz karantene postigao preko 60 milijuna pregleda i bio je tema broj 1 na Twitteru.