STING – odlično pojačanje našeg kataloga

veljača
14

Sting, dobitnik 17 nagrada Grammy od ove godine ima novog zastupnika Universal Music Publishing koji će zastupati cjelokupni catalog jednog od najuspješnijih autora u zadnjih pola stoljeća. Katalog obuhvaća Stingova samostalna djela, ali i djela grupe The Police, “Roxanne,” “Every Breath You Take,” “Shape Of My Heart,” “If I Ever Lose My Faith In You,” “Fields Of Gold,” “Desert Rose,” “Message in a Bottle,” “Englishman in New York” i “Every Little Thing She Does Is Magic”, i mnoge druge hitove.

Britanski skladatelj, kantautor, glumac, autor i aktivist Sting je tijekom svoje slavne karijere prodao više od 100 milijuna albuma i stvorio neke od najprepoznatljivijih i kulturno najupečatljivijih pop pjesama posljednjih desetljeća. Kao suosnivač, frontmen i basist grupe The Police, uz Stewarta Copelanda i Andyja Summersa, Sting je postao jedan od najprodavanijih umjetnika na svijetu. The Police je između 1978. i 1983. izdao pet studijskih albuma, osvojivši šest nagrada Grammy i dvije Brit nagrade. Bend je primljen u The Rock and Roll Hall of Fame 2003. godine.

Sting je također jedan od najosebujnijih, najplodnijih i najpriznatijih solo umjetnika na svijetu, nakon što je objavio petnaest studijskih albuma između prvenca ‘The Dream of Blue Turtles’ iz 1985. i njegovog najnovijeg, ‘The Bridge’, objavljenog u studenom 2021.

Jedan od najpopularnijih glazbenih izvođača uživo, Sting će nastaviti svoju svjetsku turneju “My Songs” sljedećeg mjeseca, nakon čega slijedi njegova rezidencija u Las Vegasu u Colosseumu u Caesars Palaceu u lipnju 2022.

U sklopu turneje “My Songs”, Sting će nastupiti u Zagrebu, 21.03.2022. u Areni Zagreb.

Ulaznice potražite putem sustava Eventim.