Gotan Project u ZG s novim albumom!

siječanj
25

‘Tango 3.0’ naziv je novog, trećeg studijskog albuma sjajnih Gotan Projecta kojim će se, u sklopu svoje nove turneje, predstaviti zagrebačkoj publici na koncertu 16. studenoga u Dvorani Kornati (Hypo centar).

Album Tango 3.0 objavljen je deset godina otkako su Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff i Christoph H. Müller osnovali Gotan Project i argentinski zvuk približili publici diljem svijeta. Gotan Project postao je prepoznatljiv i omiljen po kombiniranju tanga i argentinske tradicijske glazbe s modernim žanrovima- dubom, jazzom, elektronikom – čemu su ostali vjerni i na novom albumu koji donosi 11 pjesama.

Iako su ostali vjerni svojim temeljnim principima, glazbene barijere ponovno su pomaknuli suradnjom sa zanimljivim gostima. Tako u pjesmi ‘Tango Square’ možemo čuti zavodljivi zvuk orgulja dr. Johna, svileni glas Cristine Vilallonge u pjesmi ‘Peligro’, a čitanjem novele ‘Rayuela’ u istoimenoj pjesmi Gotan odaje hommage argentinskom autoru Juliju Cortázaru. Čak i legendarni nogometni komentator Víctor Hugo Morales posuđuje svoj glas njihovom prvom singlu ‘La Gloria’. GOOOOOAL postaje GOOOOOTAN (što je naopako od tango)!

Autori klasika kao što su ‘Queremos paz’, ‘Diferente’, ‘Lunatico’, ‘Una Musica Brutal’ i mnogih drugih, kao i obično jamče dobru zabavu. Zato ne propustite ovu koncertnu poslasticu 16. studenog s početkom u 21 sat!

Više o Gotan Project-u potražite na http://www.gotanproject.com.