50 Cent i Busta Rhymes dolaze u Zagreb

lipanj
06

50 Cent, poznat i kao Curtis James Jackson III, najavio je svoj koncert u Areni Zagreb 17. listopada 2023. godine kao dio velike svjetske turneje pod nazivom “The Final Lap Tour”. Ovom turnejom, nagrađivani reper, televizijski producent i glumac obilježava 20 godina od izlaska svog prvog albuma “Get Rich or Die Tryin'”, koji je postao jedan od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.

Turneja započinje u srpnju u Salt Lake Cityju, nakon čega će 50 Cent posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju te održati preko 80 koncerata sve do početka iduće godine. Koncert u Zagrebu bit će jedina stanica u regiji tijekom ove turneje. Pratit će ga njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan, Busta Rhymes.

Zbog iznimnog interesa publike, koncerti u Velikoj Britaniji i Europi rasprodani su u samo nekoliko tjedana, što je rezultiralo dodavanjem novih datuma. Nedavna izjava 50 Centa kako bi ova turneja mogla biti njegova posljednja potaknula je još veću potražnju za ulaznicama.

50 Cent je svojim fanovima u Instagram Live javljanju otkrio da se mora koncentrirati na druge projekte i da neće imati vremena za turneje i nastupe kao dosad.

Prije početka turneje “The Final Lap Tour”, 50 Cent je obećao svojim obožavateljima set listu sastavljenu od 50 pjesama, koje uključuju najveće hitove, favorite pa čak i one koje nije izvodio uživo desetljećima.

Cijelu “Get Rich or Die Tryin'” turneju 50 Cent će provesti u društvu svog prijatelja Busta Rhymesa, jednog od najboljih hip hop tekstopisaca poznatog po svom jedinstvenom vizualnom stilu.

Pretprodaja ulaznica započinje 5. lipnja, kad će pretplatnici Eventim newslettera imati priliku kupiti ulaznice. Opća prodaja ulaznica počinje 6. lipnja putem Eventima i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.