FLORENCE + THE MACHINE U PULSKOJ ARENI – OSVRT

lipanj
20

Britanski bend Florence and the Machine, predvođen zvijezdom Florence Welch, po prvi put je samostalno nastupio u Hrvatskoj. Koncert u pulskoj Areni, koji se održao kao dio turneje ‘Dance Fever’, rasprodan je još sredinom veljače.

Večer je započela hitom ‘Heaven is Here’. U nastavku su uslijedili jednako očekivani hitovi poput ‘King’, ‘Ship to Wreck’ i ‘Free’, a vrhunac oduševljenja u Areni nastupio je s ‘Dogs Days Are Over’.

U jednom trenutku pjevačica je čak uspjela postići da cijela Arena odloži svoje mobitele i uživa u pravoj, iskrenoj i predivnoj atmosferi i pjesmama.

Florence je neprestano trčkarala s jedne strane pozornice na drugu, noseći prepoznatljivu bijelu haljinu s volanima, što je dodatno doprinijelo impresivnom scenskom dojmu. Njen izvanredan glas, čak i dok trči po pozornici, ne gubi intonaciju, a energija koju posjeduje podiže cijelu Arenu na noge.

Nakon gromoglasnog pljeska publike, Florence and the Machine su se vratili s bisom i otpjevali još tri pjesme – ‘Never Let Me Go’, ‘Shake it Out’ i ‘Rabbit Heart’.

Naravno, značajan odaziv publike gotovo je natjerao Florence Welch da zaplače od sreće kada je s njima otpjevala “Never Let Me Go” kao prvu pjesmu na bisu. Florence i njezin bend su u Puli izveli dvije pjesme više nego obično.

Bravo Florence + The Machine i bravo Pula. <3